Kommunen.dk
MENU
Mads Akselbo Holm, hans team og bestyrelsen blev hurtigt enige om at udfase undertitlen ’Danmarks Politikfestival.’ “Vi er ikke politikfestival. Vi er ikke kulturfestival. Ikke dialogfestival. Vi er Folkemødet. Punktum, siger han.
Mads Akselbo Holm, hans team og bestyrelsen blev hurtigt enige om at udfase undertitlen ’Danmarks Politikfestival.’ “Vi er ikke politikfestival. Vi er ikke kulturfestival. Ikke dialogfestival. Vi er Folkemødet. Punktum,” siger han.
Foto: Martin Thaulow / Good People.

“Jeg bliver ikke nervøs over, at om lidt kommer der 100.000 gæster”

“Jeg bliver ikke nervøs over, at om lidt kommer der 100.000 gæster”

Bornholmerknægten og direktøren for Foreningen Folkemødet, Mads Akselbo Holm, ser ikke sig selv som Danmarks nye folkeforfører. Men han ved, hvad man byder ventede gæster -  og så insisterer han på altid at gøre det, der er bedst for Folkemødet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da Mads Akselbo Holm fik jobbet som direktør for foreningen Folkemødet sidste år, mødte han primært to reaktioner. Den ene var: “Det er jo lige dig, Mads. Det kan du jo bare det der!” Den anden reaktion var: ”Hold da op, det bliver da noget af en mundfuld.”

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.