Mads Akselbo Holm, hans team og bestyrelsen blev hurtigt enige om at udfase undertitlen ’Danmarks Politikfestival.’ “Vi er ikke politikfestival. Vi er ikke kulturfestival. Ikke dialogfestival. Vi er Folkemødet. Punktum, siger han.
Mads Akselbo Holm, hans team og bestyrelsen blev hurtigt enige om at udfase undertitlen ’Danmarks Politikfestival.’ “Vi er ikke politikfestival. Vi er ikke kulturfestival. Ikke dialogfestival. Vi er Folkemødet. Punktum,” siger han.
Foto: Foto: Martin Thaulow / Good People.

“Jeg bliver ikke nervøs over, at om lidt kommer der 100.000 gæster”

Bornholmerknægten og direktøren for Foreningen Folkemødet, Mads Akselbo Holm, ser ikke sig selv som Danmarks nye folkeforfører. Men han ved, hvad man byder ventede gæster -  og så insisterer han på altid at gøre det, der er bedst for Folkemødet.

 folkemødet

Af Hanne Korvig | [email protected]

Da Mads Akselbo Holm fik jobbet som direktør for foreningen Folkemødet sidste år, mødte han primært to reaktioner. Den ene var: “Det er jo lige dig, Mads. Det kan du jo bare det der!” Den anden reaktion var: ”Hold da op, det bliver da noget af en mundfuld.”

Den første reaktion var ligetil. Selvfølgelig kunne den tidligere direktør for gadefestivalen Distortion udfylde rollen som direktør for Folkemødet. Manden, der gennem seks år havde været med til at føre hundredtusindvis af glade mennesker gennem københavnske kvarterer og gader til dunkende rytmer. Mads Akselbo Holm var om nogen manden, der havde lært og vidste, at musik, fyrværkeri, kunst og kolde ’fadbamser’ ikke kan stå alene. At uden massive mængder af mad, toiletter, bænke og renhold duer festen eller helten ikke. Og det gør et Folkemøde heller ikke. Det var da også præcis de helt elementære udfordringer, som Mads Akselbo Holm og hans team tog fat på og forbedrede – med stor succes.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Netværk

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57