Politik fra rødderne

I seng med Socialdemokraterne

Er der liv hos Socialdemokraterne? spurgte Kommunens Carsten Terp. Bevæbnet til tænderne med skarptslebne fordomme tog han på socialdemokratisk familiehøjskole i sommerlandet. Det blev en sjældent øjenåbnende begivenhed.

 essay

Af Carsten Terp Beck Nilsson | [email protected]

”Plads for dem alle, plads for alle der vil / Danmark for folket.” 

Oskar Hansens klassiske arbejderslagsang brager ud i Sundbosalen, opkaldt efter redaktør Sundbo, som for lidt over 100 år siden grundlagde Esbjerg Højskole.  Jeg er skeptisk. Der er meget, jeg ikke er. Socialdemokrat, blandt andet. Alligevel har jeg valgt at holde en uges sommerferie i en af arbejderbevægelsens tunge bastioner, omgivet af socialdemokrater.  ”Jeg ved sgu ikke, om det her er en god ide,” siger jeg til min kæreste og kigger mig omkring. Det samlede BMI ligger vel et sted i nærheden af Danmarks bruttonationalprodukt. Og her er ingen mangel på rygerlunger.  ”De ligner også socialdemokrater,” siger jeg surt. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57