Kommunen.dk
MENU

Debat/ Hvor mange flere?

Debat/ Hvor mange flere?

8. mar. 2015
Steffen Andersen
STEFFEN ANDERSEN
STEFFEN ANDERSEN
Email
”Mange elever som tager en HG får et boost i deres selvtillid, fordi de endelig har fundet noget, de virkelig er gode til og brænder for. Men når de ender i skolepraktik eller uden elevplads, mister de motivationen.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvor mange flere skal ikke kunne gennemføre deres uddannelse, fordi vi ikke er villige til at stå sammen og løse problemet for de elever, der mangler en elevplads? Hvor mange flere elever skal gå frustreret rundt i skolepraktikken, og vente på den elevplads, som de så inderligt ønsker? Hvem er det, som står med problemet? Er det eleven selv eller virksomhederne? For om ikke særlig lang tid står vi med det problem, at vi næsten ikke har noget faglært arbejdskraft. Vi har brug for, at I – lokalpolitikerne – tager ansvar for vores alles fremtid og tager de store skridt for at forbedre lære- og elevpladssituationen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.