Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Michael Zieglers indre grundstemning er ikke efterår ... Jo, måske efterår ... Nej, nok mere sommer, forsommer, ja. Lun og håbefuld. Jeg har altid troet på, at det hele nok skulle gå lige meget, hvor meget jeg har kæmpet med tingene og livet, fortæller Høje-Taastrups borgmester og KLs chefforhandler.
Michael Zieglers indre grundstemning er ikke efterår ... Jo, måske efterår ... Nej, nok mere sommer, forsommer, ja. Lun og håbefuld. "Jeg har altid troet på, at det hele nok skulle gå lige meget, hvor meget jeg har kæmpet med tingene og livet," fortæller Høje-Taastrups borgmester og KL's chefforhandler.
Foto: Christian Liliendahl © Scanpix

Hvilken årstid er du, Michael?

Hvilken årstid er du, Michael?

I snart 12 år har borgmesterrollen tvunget Michael Ziegler ud af hans introverte comfortzone. Nu ligner han én, der er begyndt at føle sig tryg ved det. Kom med bagom Michael Ziegler, der afslører, at han er både følsom og romantisk. Men selv for en romantiker kan journalistens spørgsmål godt blive lidt for “langhåret”. Man er trods alt civilingeniør.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er ugen før, kommunalvalget 2017 eksploderer. Michael Ziegler byder velkommen på sit kontor. Der er kaffe på kanden, smilehuller i kinderne og bunker af rod bag ham på hans skrivebord. Han rækker ud efter fjernbetjeningen. Lyden af TV2 News nyhedsjingle fylder rummet, og dagens tophistorie om den politianmeldte medarbejder i KL toner frem på fladskærmen. Michael Ziegler undskylder. Han skal bare lige høre, om der er noget nyt i sagen. Det er der tydeligvis ikke, for han slukker hurtigt igen.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier