Kommunen.dk
MENU
Michael Zieglers indre grundstemning er ikke efterår ... Jo, måske efterår ... Nej, nok mere sommer, forsommer, ja. Lun og håbefuld. Jeg har altid troet på, at det hele nok skulle gå lige meget, hvor meget jeg har kæmpet med tingene og livet, fortæller Høje-Taastrups borgmester og KLs chefforhandler.
Michael Zieglers indre grundstemning er ikke efterår ... Jo, måske efterår ... Nej, nok mere sommer, forsommer, ja. Lun og håbefuld. "Jeg har altid troet på, at det hele nok skulle gå lige meget, hvor meget jeg har kæmpet med tingene og livet," fortæller Høje-Taastrups borgmester og KL's chefforhandler.
Foto: Christian Liliendahl © Scanpix

Hvilken årstid er du, Michael?

Hvilken årstid er du, Michael?

I snart 12 år har borgmesterrollen tvunget Michael Ziegler ud af hans introverte comfortzone. Nu ligner han én, der er begyndt at føle sig tryg ved det. Kom med bagom Michael Ziegler, der afslører, at han er både følsom og romantisk. Men selv for en romantiker kan journalistens spørgsmål godt blive lidt for “langhåret”. Man er trods alt civilingeniør.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er ugen før, kommunalvalget 2017 eksploderer. Michael Ziegler byder velkommen på sit kontor. Der er kaffe på kanden, smilehuller i kinderne og bunker af rod bag ham på hans skrivebord. Han rækker ud efter fjernbetjeningen. Lyden af TV2 News nyhedsjingle fylder rummet, og dagens tophistorie om den politianmeldte medarbejder i KL toner frem på fladskærmen. Michael Ziegler undskylder. Han skal bare lige høre, om der er noget nyt i sagen. Det er der tydeligvis ikke, for han slukker hurtigt igen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.