Kommunen.dk
MENU
Helle Adelborg (S) på Rigsbjerggård-grunden i Hvidovres bymidte, hvor den omdiskuterede Rigsbjerggård ligger, hvis eksistens­berettigelse  er blevet diskuteret i snart 40 år. I baggrunden til højre ser vi rådhuset. Foto: Ole Mik
Helle Adelborg (S) på Rigsbjerggård-grunden i Hvidovres bymidte, hvor den omdiskuterede Rigsbjerggård ligger, ”hvis eksistens­berettigelse er blevet diskuteret i snart 40 år.” I baggrunden til højre ser vi rådhuset. Foto: Ole Mik

Hvidovres borgmester: ”Livet er for kort til at bære nag - så svesken på disken”

Hvidovres borgmester: ”Livet er for kort til at bære nag - så svesken på disken”

Hvidovres borgmester er en robust dame, der vil have rene linjer i relationerne og sin mands risotto på tallerkenen. Kom med bagom Helle Adelborg (S), der krydser dagen af med en Wordfeud med mor.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for  2017?

Det er udviklingen af vores bymidte. Min ambition er, at vi får vedtaget en helhedsplan, så vi endelig kan få en bymidte med mere liv, og hvor folk bliver lidt længere. Mere bolig, mere erhverv og mere kultur. Og så selvfølgelig genvalg.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.