Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Hva’ ska’ vi med fremtiden, når vi har fortiden?

Debat/ Hva’ ska’ vi med fremtiden, når vi har fortiden?

2. apr. 2016
Morten Uhrenholdt
MORTEN UHRENHOLDT
JOURNALIST
DK MEDIER
Email
”Hvis mennesker ikke er i stand til at brødføde deres børn eller står i vand til knæene, så kan ingen grænsekontrol eller mur holde dem tilbage. Men desværre – vi har ikke råd til at hjælpe. Vi er nemlig blevet oversvømmet af flygtninge i et uhyrligt antal – svarende til 0,2 procent af Europas befolkning – så vi skal beklageligvis selv bruge pengene.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvis du hører til dem, der de senere år har glædet dig over, at brune og sorte marker ikke har bidraget til vintermørket, men har lyst op i grønne farver, så håber jeg, du har nydt det denne vinter. For nu er det slut.  Takket være det blå flertal, der tilsyneladende mener, landbruget er et så vigtigt og perspektivrigt erhverv, at alle hensyn må sættes til side for at stryge det med håret.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.