Politik fra rødderne

Hjørring: Betaling kan løse husdyr-problemer

Hjørring Kommune foreslår at indføre fuld brugerbetaling for miljøgodkendelser, så landbrug og virksomheder kan få afgjort deres sager hurtigt. DI og L&F afviser forslaget.

 bureaukrati

Af Redaktionen | [email protected]

Betal mere, vent mindre. Hjørring Kommune foreslår nu at indføre fuld brugerbetaling på miljøgodkendelser og tilsyn for at løse problemerne med de lange sagsbehandlingstider, som betyder, at landmænd og virksomheder kan vente i månedsvis - nogle gange årevis - på deres godkendelser rundtom i kommunerne.

”Hvis man gennemførte fuld brugerbetaling, ville man kunne reducere kommunernes sagsbehandlingstid væsentligt. Kommunerne ville ikke kunne undskylde sig med, at de mangler ressourcer, så der ville ikke være nogen hindringer for at levere ydelserne til tiden,” siger Peter Risegaard Jakobsen, miljøchef i Hjørring Kommune.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57