Politik fra rødderne

Landstingssalen er pakket med unge ambitiøse VU’ere, der bruger årets første lørdag på at tale om klima til årets Landskonference. 
Landstingssalen er pakket med unge ambitiøse VU’ere, der bruger årets første lørdag på at tale om klima til årets Landskonference. 
Foto: Ronja Pilgaard

Her kommer de unge løver

I over 110 år har Venstres Ungdom bakket op om – men også direkte modarbejdet moderpartiet. Nu kæmper de unge Venstreløver for en kontroversiel klimapolitik.

 i ministertræning

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

- Jeg har altid været misundelig på de røde. De har en meget bedre sangskat, end vi har. Men nu rejser I jer lige op og giver den alt, hvad I har. For I kender jo godt vores slagsang ikke?

Konferencier Maria Ladegaards røde hår bevæger sig en smule op og ned, mens hun nikker med sit hoved for at understrege, at det her altså er vigtigt. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57