Politik fra rødderne

Henning Jensen træder tilbage

Han har været den store stemmesluger i Næstved for Socialdemokraterne, men efter 22 år som kommunens spydspids trækker borgmester Henning Jensen sig fra sin post den 1. maj i år. Han vil fortsætte som menigt medlem af Næstved byråd valgperioden ud, ligesom han fortsætter som næstformand i Internationalt udvalg i KL og som medlem af EU's regionsudvalg. Borgmesterposten bliver overtaget af partifællen Carsten Rasmussen.

 ugens uundgåelige

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Hvorfor har du valgt at træde af som borgmester midt i en valgperiode?

Jeg havde varslet, at det ville ske i løbet af perioden. Jeg er fyldt 65, og jeg føler, at nu er det tid til, at der kommer yngre kræfter til. Der er også nogle private ting, jeg skal klare, mens jeg har kræfterne. Det håber jeg, jeg har mange år endnu, men jeg vil også helst gå, inden folk begynder at tale om, hvornår jeg nu holder op.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57