Kommunen.dk
MENU
Benedikte Kiær bor tæt ved kysten og drømmer om at lære crawl. “Jeg synes, det er pinligt at bo ved vandet og kun kunne bryst- og rygsvømning.
Foto: Allan Nørregaard
Benedikte Kiær bor tæt ved kysten og drømmer om at lære crawl. “Jeg synes, det er pinligt at bo ved vandet og kun kunne bryst- og rygsvømning.” Foto: Allan Nørregaard

Helsingørs borgmester: “Jeg er god til at finde ro i kaos”

Helsingørs borgmester: “Jeg er god til at finde ro i kaos”

Helsingørs borgmester er nummer seks ud af en børneflok på syv, var otte år om at blive mor, og hendes søn er hendes fars barnebarn nummer tyve. Kom med bagom Benedikte Kiær (K), der har lært at navigere i kaos og ikke tolererer opkast … på Facebook.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Det er helt klart, at vi får et godt valg til efteråret, og at vi kan genvinde borgmesterposten. Derudover glæder jeg mig over det gode samarbejde, som vi har fået med regionen om et nyt sundhedshus. Efter lukningen af vores hospital i 2013 har vi haft et stort pres på vores sundhedsvæsen i det nordsjællandske. Men nu får vi et hus med både akutklinik, aflastningspladser, lægepraksis, røntgen, genoptræning ... Det bliver rigtig godt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.