Politik fra rødderne

Hårdt kapløb om sidste tilsynskommuner

Syv kommuner vil være tilsynskommune på Sjælland, og det samme anslås i Nordjylland. I det nordjyske forventer man ikke at komme frem til en beslutning

Af Laura Fischer Larsen | [email protected]

Udpegelsen af de fem nye tilsynskommuner er indtil videre gået glat med Silkeborg, Frederiksberg og Faaborg-Midtfyn på plads. Men konkurrencen er hård i de resterende to regioner, Sjælland og Nordjylland, hvor flere kommuner vil have fat i de arbejdspladser, som tilsynsopgaven vil føre med sig.

Borgmester i Mariagerfjord, Hans Christian Maarup, er formand for kommunekontaktrådet (KKR) i Nordjylland, som står for at vælge, hvem der får tilsynsopgaven. Rådet består blandt andet af borgmestre fra de interesserede kommuner, og det gør det svært at træffe en beslutning. Formanden mener ikke, KKR Nordjylland når til enighed inden fristen for at afgive deres anbefaling om tilsynskommune 1. januar.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57