Kommunen.dk
MENU

Debat/ Har du tendens til sure opstød eller halsbrand?

Debat/ Har du tendens til sure opstød eller halsbrand?

8. mar. 2015
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 
”Den praktiserende læge har jo af gode grunde sine egne indtastninger – og hvis man nu som borger gav lov til, at hun hjertens gerne måtte dele dem med fagfællerne rundt om i behandlings­systemet, kunne man så ikke effektivt få gjort op med det nærmest komiske i, at jeg skal svare på, om jeg har en gynækologisk sygdom eller måske kunne være gravid?”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Et brev fra Region Midtjylland lå i postkassen – et af den tykkere slags. Nå ja, jeg havde jo fået en henvisning angående en irriterende knude ved venstre tommelfinger, men hvorfor kom den besked ikke bare via den højt besungne e-Boks og Digital Post?

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.