Kommunen.dk
MENU
Handicapaftalen som blev indgået af regeringen, Liberal Alliance, Konservative og Radikale, blev præsenteret som et helt nyt kapitel, der skulle sætte retning for handicapområdet nu og i fremtiden
Handicapaftalen som blev indgået af regeringen, Liberal Alliance, Konservative og Radikale, blev præsenteret som et helt nyt kapitel, der skulle sætte retning for handicapområdet "nu og i fremtiden"
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Handicapaftale retter op på årtiers forsømmelse, men kursen er stadig uklar

Handicapaftale retter op på årtiers forsømmelse, men kursen er stadig uklar

Handicapområdet fik i maj sin første store politiske reform i næsten to årtier. Hvilken retning den sender handicapområdet i, er dog stadig uvist, mener forsker.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det var på høje tid, at der blev skrevet et nyt kapitel, lød det fra socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S), da hun i maj lancerede “den første store aftale på handicapområdet nogensinde”. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.