Politik fra rødderne
Matthew Kaminski er tidligere medlem af lederkollegiet på avisen Wall Street Journal. Foto: Polfoto

Han vil servere ‘nerd candy’

Politico’s journalistik skal være pligtlæsning for EU’s 20 mest magtfulde personer. Har vi dem som publikum, så har vi en forretning, siger chefredaktør Matthew Kaminski.

 politico.eu

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Politico.com har på ganske få år indtaget en position som de politiske insideres must-read medie i USA. Her nørdes der om personer, politik og magt. I slutningen af april lancerede Politico sin europæiske pendant med den erfarne udenrigskorrespondent, tidligere medlem af lederkollegiet på avisen Wall Street Journal, Matthew Kaminski som chefredaktør. Kommunen har fanget amerikaneren til en snak om Politico.eu’s ambitioner og forskellen på amerikansk og europæisk politik.

Hvad er de langsigtede mål for Politico.eu?

- I al beskedenhed er vores mål at lave noget sexet og anderledes journalistik og blive et medie, som man ikke kan komme udenom. Vi skal drive den politiske debat og politikudviklingen i Europa. Vi skal ind til kernen af emnerne, som vi er kendt for i USA. Vi kommer også til at dække eksempelvis energisektoren og den finansielle sektor på en måde, som man ikke har set før.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

EU

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57