Kommunen.dk
MENU
John Brædder (Guldborgsundlisten) behøver ikke at lægge skjul på, at Guldborgsund ikke er en af de nemme kommuner at være borgmester i, men det afskrækker ham langt fra. Desuden er han sikker på, at Lolland og Falster er “oppe at ringe om fem år.
John Brædder (Guldborgsundlisten) behøver ikke at lægge skjul på, at Guldborgsund ikke er en af de nemme kommuner at være borgmester i, men det afskrækker ham langt fra. Desuden er han sikker på, at Lolland og Falster er “oppe at ringe om fem år.”
Foto: Patrick Kirkby

Han vil hellere være borgmester i Guldborgsund end Gentofte

Han vil hellere være borgmester i Guldborgsund end Gentofte

John Brædder (Guldborgsundlisten) elsker spænding og udfordringer, hvad enten det er som borgmester, selvstændig eller hobby pilot. Og så er han ved at have lært, at andre også kan få gode ideer. Kom med bag om borgmesteren, der ikke misunder sin kollega i Gentofte, men nyder rollen som underdog i Guldborgsund.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der skete ikke en skid. For nu at sige det, som det er. Eller var. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.