Politik fra rødderne

Hængt ud som ’Rovdyret’

Formanden for Bornholms børne- og skoleudvalg Erik A. Larsen (V) blev hængt ud som 'Rovdyret' på en spiseseddel på en tankstation i Klemensker. Det skete efter en beslutning om at nedlægge en række skoler – blandt andet én i Klemensker. Bornolms Regionskommune har efterfølgende valgt at politianmelde tankejeren til politiet. Det var bare en blandt mange reaktioner, som Erik A. Larsen mener var over stregen.

 ugens uundgåelige

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

Hvad siger du til at blive kaldt 'Rovdyret'?

Vi lever i et demokrati, og jeg har stor respekt for at borgere er kede af, sure over og muligvis ikke kan forstå beslutningen som skolelukningerne, men selvom jeg er formand for udvalget, så er jeg altså kun én ud af 21, der stemte for forslaget. Langt de fleste henvendelser i denne sag har været sobre, men jeg synes også, det er gået over stregen.
Min kone har fået to ubehagelige opringninger, og det med at man flagede på halv stang og lagde blomster og lys efter beslutningen på kommunalbestyrelsesmødet, er for meget. Når man så også sætter mit billede på ind på en spiseseddel i stedet for ham rumæneren, der dræbte stewardessen, så er det gået over stregen. Jeg har ikke spor imod kritik, men det er vigtigt at trække en grænse.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Log ind på
Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57