Kommunen.dk
MENU
Velfærdssamfundet skal være en trampolin og ikke kun et sikkerhedsnet, mener Herlevs borgmester, som tror på, at lighed også skaber frihed.  Illustration:  Polfoto
Velfærdssamfundet skal være en trampolin og ikke kun et sikkerhedsnet, mener Herlevs borgmester, som tror på, at lighed også skaber frihed. Illustration: Polfoto

Gyldal: S glemte at lytte til vælgerne

Gyldal: S glemte at lytte til vælgerne

Lighed er det samme som frihed for alle, mener Herlevs socialdemokratiske borgmester. Thomas Gyldal Petersen kritiserer dele af den socialdemokratiske top for at have et for entydigt fokus på økonomisk politik.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Han har været en af de største kritikere af regeringen - og af Socialdemokraterne, som er hans eget parti. Borgmesteren fra Herlev, Thomas Gyldal Petersen, mener, at regeringen har glemt at høre græsset gro blandt vælgerne og tage deres bekymringer alvorligt. Der mangler konkrete fortællinger til vælgerne om, hvor velfærdssamfundet er på vej hen, og hvad det har af konkret betydning for den enkelte borgers liv. Og her kunne Thorning & Co. godt lære noget af de socialdemokratiske borgmestre ude i landet, mener S-borgmesteren fra Herlev.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.