Kommunen.dk
MENU
Statminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde taget en hel stribe ministre med til Mjølnerparken i København for at præsentere ghetto-udspillet Ét Danmark uden parallelsamfund - ingen ghettoer i 2030.
Statminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde taget en hel stribe ministre med til Mjølnerparken i København for at præsentere ghetto-udspillet "Ét Danmark uden parallelsamfund - ingen ghettoer i 2030".
Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix.

Kommunerne skal selv betale belønning for ghetto-indsats

Kommunerne skal selv betale belønning for ghetto-indsats

Selvom det har dryppet løs hele ugen, var der alligevel rigeligt med nyt på torsdagens pressemøde om regeringens ghettoudspil. Her er de dele af udspillet, som kommer til at påvirke kommunerne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ikke færre end otte ministre var med, da det nye regeringsudspil, som skal fjerne de udsatte områder fra ghettolisten inden 2030, torsdag blev præsenteret i Mjølnerparkens beboerhus.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.