Politik fra rødderne

Statminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde taget en hel stribe ministre med til Mjølnerparken i København for at præsentere ghetto-udspillet Ét Danmark uden parallelsamfund - ingen ghettoer i 2030.
Statminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde taget en hel stribe ministre med til Mjølnerparken i København for at præsentere ghetto-udspillet "Ét Danmark uden parallelsamfund - ingen ghettoer i 2030".
Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix.

Kommunerne skal selv betale belønning for ghetto-indsats

Selvom det har dryppet løs hele ugen, var der alligevel rigeligt med nyt på torsdagens pressemøde om regeringens ghettoudspil. Her er de dele af udspillet, som kommer til at påvirke kommunerne.

 udsatte boligområder

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Ikke færre end otte ministre var med, da det nye regeringsudspil, som skal fjerne de udsatte områder fra ghettolisten inden 2030, torsdag blev præsenteret i Mjølnerparkens beboerhus.

Her måtte man blandt andet forstå på statsministeren, at hvis kommunerne og regionerne ikke selv får løst opgaverne i forhold til at leve op til regeringens udspil, har regeringens intentioner om at lade staten gribe ind.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Børn & unge

Integration

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57