Gentoftes hjemmeside kåret som Bedst på Nettet

Kommunerne kan give sig selv et skulderklap efter uddelingen af ’Bedst på Nettet’ 2009. De kommunale hjemmesider er det offentliges mest brugervenlige – særligt i Gentofte. 

 it

Af Mia Tang | [email protected]

Det er både let og praktisk, hvis en borger selv kan finde hjælp og oplysninger på sin kommunes hjemmeside. Men spørgsmålet er, om det er til at finde rundt. Her er det samlede billede, at kommunerne er blevet rigtig dygtige til at lave brugervenlige hjemmesider. Bedre end de øvrige offentlige myndigheder og institutioner, fastslog IT- og Telestyrelsen under uddelingen af sin årlige ’Bedst på Nettet’-pris. Her blev 90 procent af kommunerne tildelt fire eller fem såkaldte netkroner for deres hjemmesider, og de klarer sig dermed bedre end resten af det offentlige Danmark. 

 ”Det er et flot resultat, som viser, at kommunerne er seriøse omkring deres hjemmesider. De flotte resultater understreger, at kommunerne også i den digitale verden ­tager klart ansvar for at sikre borgerne en god service,” ­siger Erik Nielsen, formand for KL’s Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

It

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57