Kommunen.dk
MENU

Gentoftes hjemmeside kåret som Bedst på Nettet

Gentoftes hjemmeside kåret som Bedst på Nettet

Kommunerne kan give sig selv et skulderklap efter uddelingen af ’Bedst på Nettet’ 2009. De kommunale hjemmesider er det offentliges mest brugervenlige – særligt i Gentofte. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er både let og praktisk, hvis en borger selv kan finde hjælp og oplysninger på sin kommunes hjemmeside. Men spørgsmålet er, om det er til at finde rundt. Her er det samlede billede, at kommunerne er blevet rigtig dygtige til at lave brugervenlige hjemmesider. Bedre end de øvrige offentlige myndigheder og institutioner, fastslog IT- og Telestyrelsen under uddelingen af sin årlige ’Bedst på Nettet’-pris. Her blev 90 procent af kommunerne tildelt fire eller fem såkaldte netkroner for deres hjemmesider, og de klarer sig dermed bedre end resten af det offentlige Danmark. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.