Kommunen.dk
MENU

Debat/ Gavner det Thornings chancer?

Debat/ Gavner det Thornings chancer?

4. apr. 2014
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Danske - og indimellem også internationale - medier svømmer i disse måneder over med analyser fra allehånde anonyme kilder, der mener at vide, at Helle Thorning-Schmidt ‘er i spil’ til en toppost i EU-Kommissionen. Uanset om man opfatter det som utroværdig spekulation eller fremragende politisk journalistik, så hæmmer den megen omtale statsministerens politiske autoritet og manøvremuligheder. Det bliver således endnu sværere at sætte en politisk dagsorden på et tidspunkt, hvor regeringsblokken er håbløst bagud i meningsmålingerne. Alt hvad statsministeren foretager sig, siden hun ufrivilligt blev ‘udråbt’ til kandidat af medierne, bliver af hele det politiske Danmark læst og fortolket igennem den prisme, om det nu gavner hendes karrieremuligheder i EU eller ej. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.