Politik fra rødderne

Flere partier i Frederiksberg Kommune har allerede bedt forvaltningen om at få afgrænset, hvilke af kommunens samarbejdspartnere der nævnes i den lækkede korrespondance med Mossack Fonseca – de såkaldte Panama Papers.
Foto: AP/Polfoto
Flere partier i Frederiksberg Kommune har allerede bedt forvaltningen om at få afgrænset, hvilke af kommunens samarbejdspartnere der nævnes i den lækkede korrespondance med Mossack Fonseca – de såkaldte Panama Papers. Foto: AP/Polfoto

Frederiksberg vil boykotte skattesnydere

Skatteydernes penge skal ikke gå til at samarbejde med skattesnydere, mener både S og K på Frederiksberg, som derfor vil have en kommunal handlingsplan på området. Tidligere erfaringer tyder dog på, at mulighederne er ret begrænsede. 

 panama papers

Af Morten Munkholm | [email protected]

Lad os lave en handlingsplan for, hvordan vi som kommune kan forhindre samarbejde med skattesnydere.

Sådan lyder et forslag fra Socialdemokraterne på Frederiksberg ovenpå den seneste uges afsløringer om banker, private investorer, politikere og andre kendte ansigter, der har placeret penge i skattelyet Panama.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Bøger

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57