Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Kommuner skal fortælle til følelserne

Debat/ Kommuner skal fortælle til følelserne

10. mar. 2020
Anne-Marie Dahl
ANNE-MARIE DAHL
FREMTIDSFORSKER
FUTURIA
Email
Maria Larsen
MARIA LARSEN
JOURNALIST OG RÅDGIVER
MELLEM LINJERNE
Email
Konkrete fortællinger, som borgerne forstår og husker, bliver endnu vigtigere i fremtidens individuelle følelses-samfund, hvor livet skal føles godt for MIG, og beslutninger træffes på baggrund af mavefornemmelser.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

'Børnenes hovedstad' i Billund Kommune, 'Glæd dig' i Viborg, 'Mærk Næstved', 'Følelsen af Faxe' og 'Det er da ret ok' i Odder Kommune. Enhver kommune med respekt for sig selv har i de senere år været optaget af finde den unikke historie, der skal trække borgere og virksomheder til og skabe en fælles identitet for borgerne. Oplevelsessamfundet har sat sit aftryk på den offentlige sektor helt på linje med den private sektor, hvor kyllingen nu hedder Holger, den økologisk and er håndfodret af Mogens eller Palle, vand kan sælges som glutenfri og den amerikanske skuespiller Gwyneth Paltrow tager 75 dollars svarende til cirka 500 danske kroner for et stearinlys, der efter sigende skulle dufte af hendes mere intime dele. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.