Politik fra rødderne

Første akutberedskab er kvalitetsstemplet

Region Hovedstadens akutberedskab har som det første i landet fået det danske kvalitetsstempel

Af Sofie Flensburg | [email protected]

I øjeblikket bliver landets akutberedskaber kigget grundigt efter i sømmene af en arbejdsgruppe, der skal vurdere, om forholdene lever op til Den Danske Kvalitetsmodel. Indtil videre er Region Hovedstaden blevet godkendt til at modtage kvalitetsstemplet, der blandt andet viser, at beredskabet lever op til lovgivningen, sikrer patienter og personale tilstrækkeligt og håndterer fejl og utilsigtede hændelser fornuftigt.

- Jeg er meget tilfreds med denne anerkendelse og ønsker alle medarbejdere tillykke. Akutområdet er stort og kompliceret og vigtigt for borgerne. Det er intenst arbejde med kvalitetsudvikling, der nu bærer frugt til gavn for de mennesker, vi hjælper hver eneste dag, siger direktør for Den Præhospitale Virksomhed, Freddy Lippert.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57