Folkemødet på Bornholm

15. - 18. juni 2011

Af Redaktionen | [email protected]

Folkemødet er et helt enestående element i den danske offentlige debat og har opbakning fra alle Folketingets partier. 

Der har ikke tidligere været et lignende arrangement på dansk jord, hvor alle samfundsgrupper kan samles og på tværs udveksle synspunkter. Målet er at understøtte demokratiet gennem samtaler om samfundets udfordringer og muligheder.

Bliv set på Folkemødet 2011

Kommunen er mediepartner og er blevet valgt til at udgive Folkemødets officielle programavis. Kommunen kommer som det eneste medie til at bringe det komplette festivalprogram, der vil være spækket med arrangementer, en guide til festivalen samt et uundværligt overblik over de mange festivalindslag. Avisen bliver omdelt i et oplag på over 25.000 eksemplarer. Derudover distribueres Folkemødeavisen som indstik i Kommunen, der hver uge læses af 41.000, heriblandt offentlige og kommunale topledere landet over.

Folkemødet – hver uge

Frem til Folkemødet i juni vil Kommunen som optakt bringe en fast ugentlige side om demokrati. Her vil vi skrive om de forskellige arrangementer, interviewe festivalens hovedtalere og undersøge demokratiets generelle tilstand. Og den 24. maj bringer vi et udvidet tema om Folkemødet, som blandt andet vil indeholde arrangementets foreløbige program.

Ved annoncering i Folkemødeavisen:

Annoncer i Folkemødeavisen er forbeholdt alle de arrangører, der har tilmeldt sig med et arrangement til Folkemødet den 15.-18. juni.

Ønsker du at annoncere for dit arrangement til Folkemødet eller have en annonce i Kommunen op til Folkemødet, skal du kontakte:

Ole Eriksson, Dansk Mediaforsyning (DMF)

Tlf.: 8948 5052 / 2764 2021

Mail: [email protected]

 

Læs mere om Folkemødet her.

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet