Folkemødepølser frem for valgflæsk

Hindbærsnitter hos Socialdemokraterne, pølser hos Dansk Folkeparti og kolde pilsnere hos De Konservative. Partierne tilbyder folket at få de politiske budskaber skyllet ned med diverse anretninger af både våd og tør karakter

Mad

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Bliver man brødflov efter en partiledertale, er der ingen grund til at sætte kursen mod de proppede restauranter på havnen. En tur rundt i partiernes telte kan snildt afhjælpe trangen til både mad, søde sager og våde varer.

I forlængelse af debatten om rugbrødsreformer serverer SF-teltet grillet rugbrød, og lidt længere oppe på pladsen sørger Dansk Folkeparti for osten og pølsen – og en hundekiks, hvis den firbenede ven er blevet sulten.

Over for DF’s campingvogn holder Enhedslisten til med drømmekage og te med økologisk soyamælk, og kalder den søde tand stadig, byder Socialdemokraterne på hjemmelavede hindbærsnitter.

Når mørket falder på, og turen går mod havnen, er der øl at hente hos De Konservative, som ligger til i en båd på havnefronten. Også organisationerne er gået med på trenden, og mens Landbrug og Fødevarer deler kød ud - tallerkener med chorizopølse, møre stykker oksekød og en lille tomatbruschetta -, laver Projekt Udenfor vafler.

- Mad og debat er en super kombination. Det skaber en afslappet stemning, hvor man får snakket sammen, siger souschef i Projekt Udenfor, Bibbi Agger.

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet