Kommunen.dk
MENU

Flere udbud indebærer øget risiko for korruption

Flere udbud indebærer øget risiko for korruption

En konstitueret vedligeholdelseschef i Københavns Ejendomme er blevet indstillet til fyring på grund af mistanke om korruption. Indgåelse af aftaler mellem det offentlige og private er et af de mere risikofyldte områder for korruption.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vennetjenester, der har betydet dårlig og dyr vedligeholdelse af skoler og daginstitutioner i København. Det er beskyldningen mod en konstitueret vedligeholdelseschef i Københavns Ejendomme. Han har ifølge programmet Operation X på TV2 skaffet en personlig ven i firmaet Tegnestuen T plus ordrer til en værdi af mere end 100 millioner kroner. En tilsyneladende dårlig forretning for kommunen. En byggesagkyndig i programmet mente, at vedligeholdelseschefen havde betalt en betydelig overpris for det udførte arbejde.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.