Politik fra rødderne
Der er bred opbakning til Papes kurs overfor miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) blandt landets K-borgmestre. Foto: Miriam Dalsgaard / Polfoto

Flere K-borgmestre bakker op om Pape

Vesthimmerlands borgmester ene med kritik af partitoppen - til gengæld masser af opbakning fra baglandet, der opfordrer til videre forhandling.

 gyllegate

Af Daniel Pamperin Christensen | [email protected]

Foreløbig er Vesthimmerlands Knud Kristensen den eneste K-borgmester, der har været villig til at udtale en kritik af de konservative folketingsmedlemmers ageren i det, der ganske mundret er blevet til 'Gyllegate'.

Han holder sig til gengæld heller ikke tilbage og kalder det ifølge Landbrugsavisen 'dybt pinligt', hvis Søren Pape Poulsens mistillidsvotum ender med at vælte miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V).

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Klima

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57