Politik fra rødderne

Før Arne Spicer Lindgren kom i byrådet, spillede han golf, fodbold og badminton. Som byrådsmedlem bliver det kun til fodbold én gang om ugen. Foto: Thomas Juul / Juul Fotografi
Før Arne Spicer Lindgren kom i byrådet, spillede han golf, fodbold og badminton. Som byrådsmedlem bliver det kun til fodbold én gang om ugen. Foto: Thomas Juul / Juul Fotografi

Fire år i byrådet var nok for Arne: Familien har betalt prisen

Kone, børn, venner og firmaet bliver forsømt til fordel for byrådsmøder og lange dagsordener. Prisen for kommunalpolitisk indflydelse er for dyr, og derfor siger Arne Spicer Lindgren farvel til byrådet efter bare én valgperiode.

 bye bye byråd

Af Astrid Skov Andersen | [email protected]

Arne Spicer Lindgren er gået glip af meget i sine børns liv de sidste knap fire år. Med en plads i byrådet og et liv som selvstændig har aftener og weekender været reserveret til bunker af bilag og mødeforberedelse. Efter bare én valgperiode har Arne Spicer Lindgren fra Venstre i Skive Kommune besluttet ikke at genopstille til kommunalvalget i efteråret. Omkostningerne har været for store.

- Jeg går hele tiden og føler, at jeg læsser det hele over på min partner i virksomheden, fordi der er en masse ting, jeg ikke kan nå. Hvis du har en virksomhed og det her arbejde, så er der kun ét sted, du kan tage tiden fra, og det er din familie. Det har i høj grad været min familie, der har betalt prisen for, at jeg skulle sidde i kommunalbestyrelsen, siger 54-årige Arne Spicer Lindgren, der bor i Glyngøre med sin kone og deres to børn på 17 og 18 år.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Log ind på
Glemt kodeord?

Demokrati

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57