Kommunen.dk
MENU
Byerne skal til at investere i grønne, lokale, digitale og bæredygtige løsninger. For snart er kulkraft og os fra lastbiler fortid, siger Jeremy Rifkin.
Foto: Frank Augstein / Polfoto
Byerne skal til at investere i grønne, lokale, digitale og bæredygtige løsninger. For snart er kulkraft og os fra lastbiler fortid, siger Jeremy Rifkin. Foto: Frank Augstein / Polfoto

Farvel til den anden industrielle revolution

Farvel til den anden industrielle revolution

En ny industriel revolution kan redde verden fra klima­udfordringerne. Men det kræver, at byerne tager sig sammen og investerer i den, siger den verdensberømte professor i økonomi Jeremy Rifkin.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der var engang, hvor dampmaskinen, telegrafen og dampskibet resulterede i den første industrielle revolution. Siden kom den anden industrielle revolution med fossile brændstoffer, telefonen, biler og siden fly.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.