FOAs formand Dennis Kristensen til demonstration mod dagpengereformen, der ifølge flere fagbosser næppe vil styrke Socialdemokraternes valgbarhed, så længe der ikke foreligger et klart udspil.
Foto: Carsten Bundgaard / Polfoto
FOA's formand Dennis Kristensen til demonstration mod dagpengereformen, der ifølge flere fagbosser næppe vil styrke Socialdemokraternes valgbarhed, så længe der ikke foreligger et klart udspil. Foto: Carsten Bundgaard / Polfoto

Fagbosser frygter dagpengevalg

Fagbosser frygter dagpengevalg

Det kan blive en kæmpe taber­sag for Social­demo­kraterne at gå til valg på dagpengeforandringer, der ikke er helt klare og konkrete, mener flere fagbosser. Dagpenge­kommissionen bør afslutte sit arbejde allerede til jul, siger John Dybart, ­formand for Service­forbundet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der har ikke været meget at fejre i forholdet mellem LO og Socialdemokraterne (S) i mange år, og slagsmålet om dagpengereformen har ikke just gydet olie på vandene. Med Helle Thorning-
Schmidts beslutning om at fremrykke dagpengekommissionens arbejde, er der lagt i ovnen til et folketingsvalg i dagpengenes tegn i 2015. Flere fagforeningsbosser frygter dette scenarie, da statsministeren samtidig har understreget, at S ikke vil gå til valg på et “fikst og færdigt dagpengesystem”.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier