Kommunen.dk
MENU

Debat/ Er der ved at opstå et Alternativ?

Debat/ Er der ved at opstå et Alternativ?

25. jan. 2015
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 
”For det andet tapper Elbæks projekt ind i en ekstremt volatil hjord af vælgere, der almindeligvis bisser rundt ovre på venstrefløjen i krydsfeltet mellem åbne grænser, alternative vækstteorier og moderne kunst som vækstmotor.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Et vildt samfund”, ”Et reflekterende samfund”, ”Et nysgerrigt samfund”. Det skorter ikke på de store forventninger til Fædrelandet og dets indbyggere, når man læser sig igennem Alternativets partiprogram.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.