Politik fra rødderne
Som minister skal Joy Mogensen (S) inden længe stå i spidsen for blandt andet medieforhandlinger. I løbet af efteråret skal hun også på barsel.
Foto: Nikolai Linares, Ritzau Scanpix

Borgmester blev minister: Sådan skal kulturen se ud fremover

Kultur har en værdi i sig selv og skal ikke altid være løftestang for noget andet. Men den kan også tænkes ind i fx social- og sundhedspolitik, mener Joy Mogensen.

 visioner

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Joy Mogensen (S) er allerede træt af at blive kaldt usynlig i kulturdebatten. Af politikere, der udkommer med de store udmeldinger i aviserne. Og så er hun godt træt af at blive spurgt, om hun ikke bare vil gøre det samme for kulturlivet som kulturminister, som hun har gjort som borgmester i Roskilde - for det er jo gået så godt.

- Mange siger, at jamen nu er kulturen blevet prioriteret i Roskilde, så gør du vel det samme i ministeriet? Men det er kulturlivets fortjeneste, at der i dag her ti år senere er en anden opbakning. Det er en erfaring, jeg har gjort som borgmester, sagde hun under Kulturmødet på Mors.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57