Politik fra rødderne

Enhedslisten frygter løndumping på offentlig servicetrafik

Et lovforslag lægger op til, at Trafikstyrelsen ikke længere skal udstede tilladelser til selskaber, der står for såkaldt speciel rutekørsel. Enhedslisten og 3F forudser usund konkurrence

 wild west

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

'Vi frygter, det bliver det rene wild west'. Sådan siger folketingspolitiker Henning Hyllested (EL) om et lovforslag, som blandt andet vil fratage Trafikstyrelsen opgaven med at udstede tilladelser til vognmænd og selskaber, der ønsker at køre speciel rutekørsel for svage borgere.

- Al den kørsel, der foregår for trafikselskaberne af speciel rutekørsel, som typisk udbydes af små busvognmænd og taxavognmænd, har ført til mange sager om social dumping, fordi de byder sig til for langt under det, det burde koste. Og det er vi bange for, at man nu helt slipper grebet om, siger Henning Hyllested til dk-teknik.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57