Kommunen.dk
MENU

Debat/ En sluse ved Thyborøn Kanal nu!

Debat/ En sluse ved Thyborøn Kanal nu!

21. feb. 2015
Morten Marinus Jørgensen
MORTEN MARINUS JØRGENSEN
KOMMUNALORDFØRER FOR DF
Email
Kommunalordfører for Dansk Folkeparti
”Den seneste storms ødelæggelser er for mig at se et godt incitament til, at få skabt en løsning, som ikke blot vil gavne de, der bor i nærheden af Limfjorden, men også vil komme vandmiljøet og naturen til gavn.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Når det gælder Limfjorden, kan man nærmest tale om to årligt tilbagevendende begivenheder: Om sommeren, når vi når august, og vandet for alvor er blevet opvarmet, sker det gang på gang, at algerne blomstrer op og kvæler alt livet i fjorden. I den forbindelse kan det nævnes, at vi sidste sommer på baggrund heraf oplevede det værste iltsvind i 10 år. Om efteråret og om vinteren har de seneste års kraftige storme oversvømmet flere af kystbyerne. Senest i år, hvor vandstanden nogle steder var 2 meter over normalen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.