Politik fra rødderne
Tidligere departementschef i Beskæftigelsesministeriet Bo Smith afleverede mandag sit udvalgsarbejde til sin tidligere minister Claus Hjort Frederiksen (V). Foto: Scanpix

Embedsmandsreform bliver til 'lille politik'

Embedsværket er ikke lige så gode til at levere dag til dag-politik, som de er til at levere store reformforslag, viser Bo Smith-udvalgets rapport om embedsmandens rolle. Deres egne anbefalinger kan dog hurtigt ende som en døgnflue, hvis ikke politikerne vil levere.

 mørkelygte

Af Morten Munkholm | [email protected]

Det hang som en tyk polartåge af usagte sandheder, at det udvalgsarbejde, som tidligere departementschef Bo Smith forleden præsenterede i -Nuuk-Salen på Nordatlantens Brygge, godt nok kom nytrykt fra forlaget, men samtidig lignede noget, man havde set før.

- Det er ikke sådan, at man kan gå herfra i dag og udlede, at udvalget slet ikke er kommet med noget nyt, eller at verden ikke har forandret sig, lød det fra tidligere finansminister Bjarne Corydon (S).

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57