Politik fra rødderne

Dyre computere koster børnenes frugt

41.966 kroner for en PC. Det er realiteten for institutioner i Københavns Kommune, som er tvunget til at købe deres IT gennem kommunen. Intern Revision retter en skarp kritik af de uigennemskuelige priser, og Frank Jensen lover at handle.

 it

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

IT er en dyr fornøjelse i Københavns Kommune. Så dyr, at lederen på Fritidshjemmet Nord har skrevet til overborgmester Frank Jensen for at få en forklaring.

”Jeg kan ikke forstå, hvorfor vi skal betale 42.000 kroner for en pc, som vi kan finde på nettet til 6.100 kroner. Vores it-behov er meget begrænsede. De høje priser betyder, at vi skal finde pengene andre steder i vores budget, og så får børnene gulerødder i stedet for bananer og æbler,“ fortæller leder Gerda Mickelsen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57