Kommunen.dk
MENU

Debat/ Dønninger fra formandsopgøret

Debat/ Dønninger fra formandsopgøret

11. nov. 2012
RASMUS JØNSSON
RASMUS JØNSSON

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I SF's gruppe på rådhuset har der været et dramatisk efterspil på formandsvalget. Det startede helt tilbage, da den politiske leder og sundhedsborgmester Ninna Thomsen meldte sin støtte til Astrid Krag i starten af formandsvalget. Det blev flere i gruppen sure over og protesterede højlydt, særligt fordi Thomsen ikke havde inddraget gruppen i sin udmelding, og de havde aftalt, at der skulle ventes med udmeldinger, til det var blevet diskuteret på et gruppemøde.  

Surheden fik blandt andet konsekvenser for de igangværende budgetforhandlinger, hvor Ninna Thomsen som et led i at rette ind over for gruppen pludselig måtte ændre forhandlingskurs og tage en masse nye krav med til forhandlingsbordet. Noget de andre borgmestre selvfølgelig ikke var tilfredse med.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.