Politik fra rødderne
Fra venstre Louise Nordlund, skoleleder, Jeanette Frisk, arkitekt, Gitte Hededam, byrådspolitiker og Søren Myrup, lokal ildsjæl, debatterede byfornyelsesprojekter i mindre byer under Folkemødets førstedag.

Dialog og åben proces baner vej for meningsfuld byfornyelse

Asnæs i Odsherred kombinerede arkitekter, ildsjæle og unge og fik skabt nye byrum og forståelse på tværs af generationer.

 folkemødet

Af Morten Guldberg | [email protected]

Byfornyelse er et tema i de fleste af landets kommuner, men den færdige opskrift på et vellykket projekt, som efterlader både administration, politikere og borgere tilfredse, er endnu ikke udkommet på manual.

På Folkemødets første dag gav Odsherred Kommune et bud på metode og proces bygget på erfaringerne med et fornyelsesprojekt i den lille by Asnæs, hvor tre års arbejde sluttede i foråret.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57