Politik fra rødderne

René Christensen vil ikke længere love at pengene fra omprioriteringsbidraget går tilbage til kommunerne, når vi når 2018 og 2019.
Foto: Lars Krabbe/Polfoto
René Christensen vil ikke længere love at pengene fra omprioriteringsbidraget går tilbage til kommunerne, når vi når 2018 og 2019. Foto: Lars Krabbe/Polfoto

DF vil se tiden an med omprioritering

Med et beslutningsforslag vil Socialdemokraterne fredag forsøge at få regeringen låst fast på at betale alle pengene fra omprioriteringsbidraget tilbage til kommunerne i både 2018 og 2019. Men DF vil ikke stemme for, før de har set, hvordan det går i år.

 nedprioritering

Af Morten Munkholm | [email protected]

Kommunernes penge tilbage til kommunerne.

For at undgå minusvækst aftalte Venstre og Dansk Folkeparti i marts, at alle pengene fra det kommunale omprioriteringsbidrag skal gå tilbage til kommunerne i 2017. Hvordan de skal fordeles, vil blive bestemt enten i økonomiforhandlingerne eller finansloven. Men når det kommer til at lave samme manøvre i 2018 og 2019, vil ingen af de to partier umiddelbart lægge stemmer til.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57