Politik fra rødderne
Et godt kommunalvalg har banet vejen for, at DF nu er med i næsten ligeså mange budgetforlig som Venstre og Socialdemokraterne. Foto: Thorkild Amdi / Polfoto

DF er med i otte ud af ti budgetter

Dansk Folkeparti ligger stort set på niveau med Socialdemokraterne og Venstre, når det gælder om at være med i de kommunale budgetforlig. Et tegn på, at partiet er ved at være voksent, mener valgforsker.

 modning

Af Morten Munkholm | [email protected]

Ovenpå Dansk Folkepartis forrygende kommunalvalg sidste år er partiet nu repræsenteret i stort set lige så mange kommunale budgetforlig som de to store borgmesterpartier Venstre og Socialdemokraterne.

En gennemgang, Kommunen har lavet, af partisammensætningen i de kommunale budgetforlig, viser, at partiet er med i 82 ud af de 94 kommuner, hvor de er repræsenteret. Socialdemokraterne er med i 83 ud af 98 – Venstre i 88 ud af 98.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57