Kommunen.dk
MENU

Debat/ Det handler om ligeværd!

Debat/ Det handler om ligeværd!

16. nov. 2014
Anne Nygaard
ANNE NYGAARD
AARHUS KOMMUNE
Email
”Kønsdebatten snævres ofte ind til at handle om ligestilling, men i virkeligheden burde den handle om ligeværd, for koger man prisen ”Årets kvindelige iværksætter” og dokumentaren ”Ti stille kvinde” ind til benet, er det faktisk det, de begge sætter fokus på.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Forleden dag deltog jeg i mit første møde i iværksætter- og karrierenetværket Ladies First Business, hvis medlemmer er selvstændige med egen virksomhed. Udover at være et forum for ambitiøse kvindelige iværksættere er Ladies First Business også en af undergrupperne under paraplyorganisationen Ladies First, der findes i blandt andet Aarhus og København. Som nyt medlem af gruppen var jeg blevet spurgt om, jeg ville holde et oplæg for de fremmødte, hvilket jeg selvfølgelig hellere end gerne ville. Jeg valgte at fortælle om at være ung og kvinde i kommunalpolitik. Da oplægget var færdigt, skulle jeg give en udfordring til gruppens medlemmer. Min udfordring til de fremmødte blev følgende spørgsmål: Møder kvindelige iværksættere udfordringer som mandlige iværksættere ikke møder?

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.