Kommunen.dk
MENU

Det er koldt på mellem lederposten

Det er koldt på mellem lederposten

Følelsen af at være isoleret i hverdagen er udbredt blandt offentlige ledere, viser en endnu ikke offentliggjort undersøgelse. Typisk rammer ensomheden mellem lederne.  

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Den lune midterplads er ikke et kendt fænomen blandt mellemlederne i kommunerne. Tværtimod er stillingen rettere betegnet som ’mellemmand blandt stridende parter’ og typisk en ensom tjans at bestride. Det viser en undersøgelse fra Lederne, der bliver publiceret i næste måned. Her svarer 36 procent af de offentlige ledere, at de er enige eller meget enige i ’at føle sig alene i lederjobbet’. Undersøgelsen viser, at halvdelen af de adspurgte ledere ikke snakker jævnligt med deres nærmeste chef, og det kobler ledelsesrådgiver hos Lederne Niels Henriksen sammen med mellemlederne:

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.