Kommunen.dk
MENU

Debat/ Den politiske underholdningsindustri

Debat/ Den politiske underholdningsindustri

4. maj 2013
JON KIELLBERG
DEBATREDAKTØR OG POLITISK BLOGGER
DANSK KOMMUNIKATIONSFORENING OG KOMMUNEN
Email
Jon er cand.scient.adm. og redaktør i Dansk Kommunikationsforening og skriver desuden jævnligt politiske analyser for en række medier. Jon har tidligere været presseansvarlig og arbejdet som journalist, og er samtidig en anvendt foredragsholder om politisk kommunikation og presse- og krisehåndtering. Jon er ved at skrive en bog om de 10 største politiske spinskandaler de sidste 20 år. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De kan ikke lade være. Det er ligesom cirkusheste og savsmuld. Har man først indsnuset duften i manegen, så er den svær at undslippe. Vi snakker rampelyset. Både det politiske og også underholdningsindustriens projektører, lamper eller snurrende kameraer. Vi snakker om politikere, som langt hyppigere end tidligere optræder i diverse underholdningsshows eller reality-programmer lige fra X Factor, Masterchef, Vild med dans til 4-stjerners Middag eller livsstilsprogrammer.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.