Politik fra rødderne

Den bedste innovative grønne løsning skal belønnes

Nu er der åbnet for indstillinger til ny miljøpris, som skal uddeles med blandt andre Bill Clinton som publikum

 innovation

Af Redaktionen | [email protected]

CSR-Environment prisen går i år til den danske virksomhed, som har udviklet den bedste grønne innovative løsning. Det kan fx være en løsning inden for vand, klimatilpasning, ressourcer og affald, luftforurening, støj, kemikalier eller en løsning inden for bæredygtig produktion og forbrug.

- Jeg er glad for, at vi sammen med CSR-Fonden har udviklet en helt ny miljøpris. Vi har valgt, at CSR-pokalen i år skal gå til den virksomhed, der har udviklet den mest innovative og brugbare miljøløsning. Formålet er at få de gode eksempler frem i lyset. Jeg håber, at prisen kan være med til at sætte mere fokus på de mange dygtige virksomheder, som hver dag leverer grønne og innovative løsninger, siger miljøminister Ida Auken (SF).

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57