Den bedste innovative grønne løsning skal belønnes

Nu er der åbnet for indstillinger til ny miljøpris, som skal uddeles med blandt andre Bill Clinton som publikum

INNOVATION

Af Redaktionen | [email protected]

CSR-Environment prisen går i år til den danske virksomhed, som har udviklet den bedste grønne innovative løsning. Det kan fx være en løsning inden for vand, klimatilpasning, ressourcer og affald, luftforurening, støj, kemikalier eller en løsning inden for bæredygtig produktion og forbrug.

- Jeg er glad for, at vi sammen med CSR-Fonden har udviklet en helt ny miljøpris. Vi har valgt, at CSR-pokalen i år skal gå til den virksomhed, der har udviklet den mest innovative og brugbare miljøløsning. Formålet er at få de gode eksempler frem i lyset. Jeg håber, at prisen kan være med til at sætte mere fokus på de mange dygtige virksomheder, som hver dag leverer grønne og innovative løsninger, siger miljøminister Ida Auken (SF).

Juryen vil vurdere på tre parametre: i hvor høj grad er der tale om en nyskabelse, hvor bredt kan produktet nå ud og i hvor høj grad bidrager virksomheden til at løse en miljøudfordring.

Frist for indstillinger til prisen er 21. september 2012, og prisoverrækkelsen finder sted i Sønderborg 14. november 2012.

 

FAKTA

- I samarbejde med CSR-Fonden opfordrer Miljøministeriet nu virksomheder til at ansøge om den nye miljøpris "CSR-Environment." Prisen uddeles i november ved CSR Awards 2012, hvor både miljøminister Ida Auken og USA's tidligere præsident Bill Clinton deltager.

 

- CSR Awards er en del af regeringens CSR-handlingsplan "Ansvarlig Vækst ," og hylder i Sønderborg de virksomheder, som har arbejdet målrettet med nye, ambitiøse tiltag indenfor CSR. Omkring 1000 deltagere vil være til stede i Sønderborg den 13. og 14. November, hvor der vil være lejlighed til at opleve USA's 42. Præsident, Bill Clinton samt en række øvrige keynote speakers fra ind- og udland.

- Vil du indstille en virksomhed, så læs mere på CSR-Fondens hjemmeside.  

 

tsp

Teknik & miljø

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet