Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Folketingspolitiker og kommunalordfører Kirsten Normann Andersen (SF) fotograferet ved Christiansborg Slot i maj 2018. For kommunalordføreren er det vigtigt at holde fast i et feminint look. “Jeg synes, at vi kvinder let kommer til at ligne og være politikere på mændenes præmisser, siger Kirsten Normann Andersen.
Folketingspolitiker og kommunalordfører Kirsten Normann Andersen (SF) fotograferet ved Christiansborg Slot i maj 2018. For kommunalordføreren er det vigtigt at holde fast i et feminint look. “Jeg synes, at vi kvinder let kommer til at ligne og være politikere på mændenes præmisser,” siger Kirsten Normann Andersen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Med ordføreren til frisør: “De unge politikere tvinger én til at være skarp”

Med ordføreren til frisør: “De unge politikere tvinger én til at være skarp”

Hun er én af borgens “gamle hoveder”, og de unge, ambitiøse politikere tvinger hende til at skærpe argumenterne. Men modenhed og kvindelighed er også to stærke kort at have på hånden, mener Kirsten Normann Andersen. Tag med SF’s kommunalordfører til frisøren til en samtale om forfængelighed og forgængelighed i politik.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er slutningen af september. Årets Folketingsåbning står for døren, og selvom det er et hæsblæsende travlt tidspunkt, har kommunalordfører og SF´er Kirsten Normann Andersen fundet tid i kalenderen til et interview - foran et spejl.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier