Politik fra rødderne
Folketingspolitiker og kommunalordfører Kirsten Normann Andersen (SF) fotograferet ved Christiansborg Slot i maj 2018. For kommunalordføreren er det vigtigt at holde fast i et feminint look. “Jeg synes, at vi kvinder let kommer til at ligne og være politikere på mændenes præmisser,” siger Kirsten Normann Andersen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Med ordføreren til frisør: “De unge politikere tvinger én til at være skarp”

Hun er én af borgens “gamle hoveder”, og de unge, ambitiøse politikere tvinger hende til at skærpe argumenterne. Men modenhed og kvindelighed er også to stærke kort at have på hånden, mener Kirsten Normann Andersen. Tag med SF’s kommunalordfører til frisøren til en samtale om forfængelighed og forgængelighed i politik.

 livet som ordfører

Af Hanne Korvig | hanne@kommunen.dk

Det er slutningen af september. Årets Folketingsåbning står for døren, og selvom det er et hæsblæsende travlt tidspunkt, har kommunalordfører og SF´er Kirsten Normann Andersen fundet tid i kalenderen til et interview - foran et spejl.

Kommunen.dk har nemlig inviteret kommunalordføreren til frisøren på Borgen til en snak om ordførerskab, forfængelighed og forgængelighed. Og hvorfor ikke se sig selv i øjnene eller i spejlet, mens man reflekterer over den slags.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57