Kommunen.dk
MENU
Mikkel Dencker er én af de to DFere, der kan snuppe en borgmesterpost ved valget til november. Foto: Johannes Baunsgaard Lange.
Mikkel Dencker er én af de to DF'ere, der kan snuppe en borgmesterpost ved valget til november. Foto: Johannes Baunsgaard Lange.

Dansk Folkeparti jagter den første borgmesterpost

Dansk Folkeparti jagter den første borgmesterpost

I 2013 var to DF’ere tæt på at blive borgmestre, men lokallister spændte ben for dem. I år forsøger de igen, og forholdet til socialdemokraterne kan blive afgørende.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det havde været en lang og hektisk dag for Mikkel Dencker (DF). Men det var med en god fornemmelse i maven, at han på valgnatten i 2013 trådte ind til konstitueringsforhandlingerne i Hvidovre. Hans parti var gået fra tre til fem mandater og var nu det næststørste parti, og blå blok inklusive Hvidovrelisten havde flertal i det nye byråd. Derfor troede han på, at han kunne blive Dansk Folkepartis første borgmester.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.