Politik fra rødderne
Rasmus Jarlov og dansemakkeren Mille Funk, der også deltager for første gang. Foto: Christian Stæhr/TV 2

Danser til gavn for politisk virke

Når Rasmus Jarlov (K) i aften debuterer badet i rampelyset i Vild med Dans er målet at få større politisk gennemslagskraft. Den skal bruges til at gøre de Konservatives profil skarpere.

 synlighed

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

"Vi har så travlt i vores folketingsgruppe. Det er vigtigt, at jeg har tid til at gøre det ordentligt, og derfor vælger jeg at stoppe" sagde du, da du trak dig fra din plads i borgerrepræsentationen. Hvor travlt har I?

Vi har rigtig meget at lave. Jeg har 9 ordførerskaber og der er hundredvis af interesseorganisationer, der gerne vil give input til de områder og der er også rigtig meget lovarbejde, og ministrene vil gerne holde møde med os fra de blå partier hver uge. Der er voldsomt meget at lave, det må jeg sige.

Er det mere travlt, end du havde forventet?

Jeg vidste godt, hvad jeg gik ind til, men det er en stor arbejdsbyrde, når man kun er seks. Det er der ingen tvivl om. Der er en verden til forskel på at være 47, som socialdemokraterne er til at være seks, som vi er.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation

Kultur


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57