Kommunen.dk
MENU
Det sku vær så godt, men faktisk er det slet ikke let at være ung. For nogen. Det hjælper Ungdommens Røde Kors gerne landets unge med at blive bevidste om i en verden, hvor alle ellers kappes om at ligne lykkelige successer. Billedet stammer fra den såkaldte puttefest, gymnasiernes vilde velkomstfest for de nye 1.Gere, i Dyrehaven ved Klampenborg august 2019.
Det sku' vær' så godt, men faktisk er det slet ikke let at være ung. For nogen. Det hjælper Ungdommens Røde Kors gerne landets unge med at blive bevidste om i en verden, hvor alle ellers kappes om at ligne lykkelige successer. Billedet stammer fra den såkaldte "puttefest", gymnasiernes vilde velkomstfest for de nye 1.G'ere, i Dyrehaven ved Klampenborg august 2019.
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Debat/ Mistrivslen vokser, og det offentlige har ikke engang ressourcer til at tage imod hjælp

Debat/ Mistrivslen vokser, og det offentlige har ikke engang ressourcer til at tage imod hjælp

8. okt. 2022
Jonas Wiederholt Larsen
JONAS WIEDERHOLT LARSEN
LANDSFORPERSON I
UNGDOMMENS RØDE KORS
Email
Ungdommens Røde Kors både kan og vil støtte sårbare unge. Men offentlige institutioner er nu så pressede, at god og gratis hjælp må afvises, skriver talsperson.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De seneste årtier er andelen af unge med stress, angst og psykisk sygdom eksploderet. Corona har kun forværret ungekrisen. Det blev for nylig bekræftet af en murstensundersøgelse fra Vidensråd for Forebyggelse.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.