Politik fra rødderne
Pia Allerslev (V) holder selv jævnligt møder med flere skoleledere fra private friskoler, fortæller hun. Hun håber på øget samarbejde. Foto: Polfoto

Borgmester: Vi samarbejder med friskolerne

Friskolers og private skolers positive erfaringer med tosprogede elever bør inspirere folkeskolen, mener Københavns Børne- og ungdomsborgmester.

 skole

Af Jakob Frausig Simonsen | [email protected]

Når friskoler og privatskoler i Københavns Kommune kan fremvise bedre resultater i deres arbejde med tosprogede elever, end folkeskolerne kan, er det kun naturligt, at der fra kommunens side bliver lyttet til de erfaringer, som de har gjort sig. Det mener borgmester Pia Allerslev (V).

- Vi holder jævnlig møder med både friskoler og privatskoler for at lære og for at blive bedre til at finde ud af, hvad det er, de kan og gør, som vi måske kunne blive bedre til – og også hvad vi kunne blive bedre til at samarbejde om. Jeg holder selv jævnlig møder med flere af skolelederne, og flere af mine embedsmænd holder møder med skolerne, siger hun.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

HR & uddannelse

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57