Politik fra rødderne

Borgerlige splittede om offentlig vækst

Konservative og Dansk Folkeparti trækker i hver deres retning i forhandlingerne om regeringens vækstplan. Men ingen af dem forventer at blive hørt

 forhandlinger

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

I dag kl 8.30 tog regeringen igen fat på forhandlingerne om sin Vækstplan DK med Venstre og Konservative. Udover diskussioner om afgiftslettelser og selskabsskat vil forhandlingerne også munde ud i det første sæt udgiftslofter, som skal lægge rammen om de kommende års offentlige udgifter.

Dansk Folkeparti har også været indkaldt til forhandlinger med regeringen inden påske. Her stod det klart, at den borgerlige opposition er dybt splittet på spørgsmålet om, hvor meget det offentlige forbrug kan få lov til at vokse.
Mens Konservative ønsker absolut nulvækst, er Dansk Folkeparti på banen med et ønske om en vækst på 0,8 procent om året.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57